Zadnje kolo 12. Alpe Adria turnira

Od 6.-8. lipnja 2014. na bazenu Šalata u Zagrebu održano je zadnje, 4. kolo 12. ALPE ADRIA TOURNAMENT u organizaciji KSV Medveščak

Nastupili su klubovi iz Italije, Austrije, Srbije i Hrvatske, a KSV Primorje 2010 predstavljali su EDI DIZDAREVIĆ, DIEGO MARTINEZ, ENA ŠOIĆ, MAURO KUMAR, MAURO ŠOIĆ, NENSI BARIŠIĆ, DOLORES ŠUŠA i naš novi mladi natjecatelj PAULO LJUBIČIĆ.

Dolores Šuša nastupila je u kategoriji D (ml. kadetkinje) i osvojila je 5. mjesto na dasci 3m , a u svojoj omiljenoj disciplini daska 1m osvojila je 2. mjesto i povećala zadanu normu za reprezentaciju za 13 bodova. Edi Dizdarevć nastupio je u kategoriji B (ml. juniori) i osvojio je 4. mjesto na dasci 1m. Diego Martinez nastupio je u kategoriji D (ml. kadeti) i zauzeo je 6.mjesto na dasci 1m. Nensi Barišić nastupila je u kategoriji C (kadetkinje) i osvojila je 8. mjesto na dasci 1m i 8. mjesto na dasci 3m. Ena Šoić nastupila je u kategoriji E (limačice) i osvojila je 8. mjesto na dasci 1m, dok su limači na dasci 1m bili Mauro Šoić 13. mjesto, Mauro Kumar 16. mjesto i Paulo Ljubičić 24. mjesto.

Po završetku zadnjeg kola 12. izdanja ALPE ADRIA objavljeni su ukupni plasmani. Dolores Šuša dva se puta penjala na postolje osvojivši u ukupnom poretku 2. mjesto u obje discipline (daska 1m i daska 3m), dok je Edi Dizdarević osvojio je 3. mjesto u ukupnom poretku ( daska 1m). Ovim rezultatima KSV Primorje 2010 sjajno je okončao svoju prvu godinu članstva u Alpe Adria društvu!