O nama

KSV PRIMORJE 2010. osnovan je  krajem 2010. Godine, a s radom smo započeli u lipnju 2011. po dovršetkuBazena za skokove u vodu u sklopu kompleksa Bazeni Kantrida. Tijekom cijelog  ljeta 2011. održavani su pokazni treninzi skokova u vodu, te je kroz naš klub prošlo više od 100 manjih i većih riječana (od 5. do 25. godine života).

KSV Primorje - O nama

2011./2012.

U klubu rade dva trenera s oko 80 članova. Održavamo školu skokova u vodu uz selekciju naprednih članova koji već 2012. po prvi puta nastupaju na otvorenom Kadetsko i juniorsko prvenstvu Hrvatske, koje je održano u Rijeci te smo se dokazali i kao uspješni domaćini. Tijekom ljeta održano je nekoliko ciklusa ljetne škole skokova u vodu (dvotjedni tečaja upoznavanja s našim sportom).

2012./2013.

Upisujemo nove članove i uz nekoliko grupa škole skokova, formirana je i natjecateljska vrsta, a s radom počinje i veteranska sekcija – grupa za odrasle koji žele savladati vještine skakanja u vodu. Već početkom 2013. na zimskom Kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske u Zadru, osvojili smo i prvu medalja i to srebro Dolores Šuša u kategoriji D –  mlađe kadetkinje.

U lipnju 2013. po drugi puta uspješni smo domaćini otvorenog Kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske, uz također vrlo uspješan nastup naših natjcatelja, gdje su mlađe kadetkinje osvojile po medalju u sve 3 discipline u kojima su nastupile – Dolores Šuša dvije bronce u daskama 1m i 3m te Nensi Barišić jedna bronca u disciplini toranj.

Tijekom ljeta ponovno održavamo, vrlo popularne, dvotjedne tečajeve ljetne škole skokova u vodu.

2013./2014.

U klubu radimo na nekoliko razina:

  • škola skokova u vodu,
  • usavršavanje skokova u vodu,
  • natjecateljska sekcija
  • veteranska sekcija „nesalomljivi”