Otvoreno prvenstvo Hrvatske za kadete/tkinje i junior/ke

Proteklog vikenda se na bazenima Kantrida održalo se 9. po redu Otvoreno prvenstvo Hrvatske za kadete/tkinje i junior/ke. Ove godine zbog pandemije korona virusa sudjelovalo je 70 skakača iz Hrvatske i jedna ekipa iz Njemačke i to iz Leipziga. Članovi KSV PRIMORJA 2010 opet su se iskazali kao izvrsni domaćini, a dobroj atmosferi na bazenu i na tribinama upotpunili su s pregršt medalja.

Naša najbolja skakačica DOLORES ŠUŠA obranila je zlato od prošle godine osvojeno na dasci 1m s njezinim najvećim brojem bodova, na dasci 3m osvojila je 3. mjesto isto s osvojenim najvećim brojem bodova , a na tornju je osvojila 3.mjesto. U međunarodnoj konkurenciji Dolores je osvojila 2.mjesto i srebrnu medalju te tako svoj najbolji nastup na jednometarskoj dasci okrunila s dvije medalje.

Svakako treba istaknuti SARU STEHLIK , koja je osvojila 3 medalje što su joj prve medalje osvojene na Prvenstvima Hrvatske . Sara je zajedno u paru s HANOM OŽANIĆ iz KSV Medveščak osvojila 1.mjesto u sinkro skokovima s daske 3m, osvojila je 2.mjesto u disciplini toranj i 2.mjesto u disciplini daska 1m.

Prvi nastup na Prvenstvu Hrvatske imao je i mlađi kadet ANTONIO ANTIĆ, koji je na dasci 1m sjajno skakao i osvojio 3.mjesto.

Naši juniori SVEN VALE i LEO STRAŽIČIĆ nastupili su na daskama od 1m i 3m. Sven Vale osvojio je 2.mjesto i na 1m i 3m , a Leo je nadodao 3.mjesto na dasci od 3m.

U disciplinama 1m i 3m nastupio je mlađi junior SEBASTIAN MACAN koji je osvojio 7. odnosno 6. mjesto.

Bio je to jako uspješan vikend za naše skakače, a sve pozivamo da nam se pridruže u ljetnoj školi skokova u vodu za djecu i odrasle koja počinje 10.8.2020.

Preuzmite rezultate:

Otvoreno prvenstvo Hrvatske za kadete/tkinje i junior/ke 2